מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
אלדה נתנאל
17.09.18 / 10:05
להאזנה לתוכן:
המותג מאסטר שף מציג מאפה קיגל מתקתק משגע ויפהפה עם חמוציות, פקאן מסוכר וקרמל קל להכנה. נהדר לארוחות חג וערב שבת.
מצרכים:
2 חבילות אטריות בינוניות מאסטר שף
60 גרם חמאה
1 כוס סוכר
כפית קינמון
חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
4 ביצים
100 גרם פקאן מסוכר
- גרם חמוציות
הוראות ההכנה:
- מבשלים במים רותחים את האטריות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מצננים.
- מכינים את הקרמל: מניחים בסיר חמאה וסוכר ומערבבים עד שהסוכר מקבל צבע קרמלי. מסירים מהאש.
- מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג'ינג'ר, החמוציות והפקאנים, מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה ואופים כ- 80 דקות ב- 170 מעלות.
- מוציאים מהתנור. מצננים כ- 15 דקות, הופכים על צלחת הגשה ומסירים בעדינות את הנייר.
בתאבון...