מתכון לדג מרוקאי חריף

$(function(){})
להאזנה לתוכן:

מה יותר טעים בערב שבת מדג חריף ברוטב אדום? הנה לכם מתכון פשוט וטעים במיוחד, שיהיה בתיאבון, שבת שלום!

 מצרכים:
  • 1 ק"ג פילה דג טונה/נסיכה/מושט פרוס לפרוסות עבות (אמור לצאת כ-7 חתיכות לערך)
  • 1 גמבה
  • 3-4 פלפלים חריפים ירוקים/אדומים שלמים
  • 4-5 שיני שום חתוכות גס
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 1 כפיות פפריקה
  • מים
  • כוס שמן קנולה
  • צרור כוסברה
  • אפשרי:
  • 1 עגבניה בשלה
אופן ההכנה:
  •  חותכים את הגמבה לרצועות. מכניסים לסיר את רצועות הגמבה והפלפלים השלמים.
  •  מניחים את פרוסות הדג מעל הפלפלים.
  •  מפזרים את התבלינים, הכוסברה ואת השמן על הדג (הדג סופח אליו את טעמי השמן).
  •  למי שרוצה להוסיף עגבנייה ניתן לחתוך אותה ל-6 פרוסות ולשים מעל הדג.
  •  מכסים את תכולת הסיר במים, עד לכיסוי הדג. מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה. עד שהרוטב מסמיך והדג מוכן אך לא עשוי מדי.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('01d00053-85aa-4872-82c4-db449cdee0e6','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('01d00053-85aa-4872-82c4-db449cdee0e6','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה